Tipo | Título | Autor | Edición | Disponibilidad | Valoración |
---|---|---|---|---|---|
Libro |
Bacteriological quality of raw milk | International Dairy Federation - IDF |
1a. ed
(1996) |
Sala
|
---------- |
Libro |
Lactobacteriología | Demeter, Karl J. |
(1969) |
Domicilio
|
---------- |
Libro |
Microbiologie laitière | Dorner, Willy |
(1945) |
Sala
|
---------- |
Libro |
Microbiología de la leche | Foster, Edwin M. |
(1965) |
Domicilio
Sala |
---------- |
Libro |
Métodos de laboratorio en microbiología | Harrigan, W.F. |
(1968) |
Domicilio
Sala |
---------- |
Libro |
Standard methods for the examination of dairy products | ---------- |
12a. ed.
(1967) |
Domicilio
|
---------- |
Libro |
The significance of pathogenic microorgnisms in raw milk | International Dairy Federation |
(1994) |
Domicilio
|
---------- |